לחם פשתן

לייעוץ והתאמה אישית ללא עלות
מלאו את הפרטים ואנו נחזור בהקדם

שתפו לחברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email

מתכון לחם פשתן

  • כוס ו2/3 פשתן טחון
  • שקית אבקת אפיה
  • 2/3 כפית מלח
  • כפית סילאן
  • 4 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/3 כוס מים או חלב צמחי

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים היבשים היטב.
2. מקציפים את הביצים, מוסיפים את השמן תוך כדי הקצפה, מוסיפים את הסילאן.
3. מוסיפים את החלב…
4. מוסיפים את החומרים היבשים ומקציפים עוד מעט עד שנוצרת תערובת אחידה.
5. מעבירים לתבנית מאורכת, אופים בחום של 180 מעלות במשך 25-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז הלחם יוצא יבש.

*מוציאים מהתבנית ומצננים, פורסים רק לאחר שהלחם מתקרר לגמריי.

בתיאבון 🙂

 

לייעוץ והתאמה אישית ללא עלות
מלאו את הפרטים ואנו נחזור בהקדם

אולי יעניין אתכם גם...

תרגילי כושר בבית

https://www.nutri-center.co.il/wp-content/uploads/2024/12/1.mp4https://www.nutri-center.co.il/wp-content/uploads/2024/12/2.mp4https://www.nutri-center.co.il/wp-content/uploads/2024/12/3.mp4https://www.nutri-center.co.il/wp-content/uploads/2024/12/4.mp4

קרא עוד »

קינוח בננה לוטי מטורף!!!

מתכון: בננה בדף אורז בנינג'ה רכיבים (ל-4 מנות): 4 דפי אורז 2 בננות בינוניות, חתוכות לחצאים 1 כף חמאת אגוזים (בוטנים/שקדים/טחינה) 1 כף דבש או סירופ מייפל  /סילאן (אופציונלי)

קרא עוד »