לחם פשתן

לייעוץ והתאמה אישית ללא עלות
מלאו את הפרטים ואנו נחזור בהקדם

שתפו לחברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email

מתכון לחם פשתן

  • כוס ו2/3 פשתן טחון
  • שקית אבקת אפיה
  • 2/3 כפית מלח
  • כפית סילאן
  • 4 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/3 כוס מים או חלב צמחי

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים היבשים היטב.
2. מקציפים את הביצים, מוסיפים את השמן תוך כדי הקצפה, מוסיפים את הסילאן.
3. מוסיפים את החלב…
4. מוסיפים את החומרים היבשים ומקציפים עוד מעט עד שנוצרת תערובת אחידה.
5. מעבירים לתבנית מאורכת, אופים בחום של 180 מעלות במשך 25-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז הלחם יוצא יבש.

*מוציאים מהתבנית ומצננים, פורסים רק לאחר שהלחם מתקרר לגמריי.

בתיאבון 🙂

 

לייעוץ והתאמה אישית ללא עלות
מלאו את הפרטים ואנו נחזור בהקדם

אולי יעניין אתכם גם...

יש לך כאב ראש בצום?

אחת ההמלצה שלנו להכין את הגוף ליום כיפור ##למי שרגיל לשתות קפה אתם חווים בדרך כלל כאב ראש בבוקר של יום כיפור? אחת הסיבות המרכזיות

קרא עוד »

בעיות בכבד!

הסכנות בכבד שומני / שחמת הכבד https://www.nutri-center.co.il/wp-content/uploads/2024/09/עותק-של-סימני-אזהרה-לרעלים-בכבד-נוטרי2.mp4 12 סימנים אם יש לכם רעלים בכבד https://www.nutri-center.co.il/wp-content/uploads/2024/09/סימני-אזהרה-לרעלים-בכבד-נוטרי-סנטר1-.mp4

קרא עוד »