מצרכים :
-6 כפות טחינה גולמית
– 4 ביצים
– 2 כפות דבש
– 1 כפית אבקת אפיה
– קורט מלח
– מספר אגוזי פקאן
הכנה :
בקערה טורפים את הביצים
מוסיפים תוך כדי ערבוב טחינה, דבש, אבקת אפי ומלח ( לפי הסדר )
למזוג לתבנית אינגליש קייק
לסדר פקאנים מעל .
אפיה
לחמם תנור ל170 מעלות
להכניס לתנור חם ולאפות במשך כ20-25 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
-הערה יתכן שהלחם יקבל צבע בצד אחד
-לא צריך להיות שחום אם הקיסם יבש
-סביר שהלחם יעלה יפה ויצנח לאחר שיצא מהתנור
-רצוי לכסות במגבת דקה אחרי שמוציאים מהתנור עד שיתקרר
בתיאבון 😎