מאפינס עשיר בחלבון

לייעוץ והתאמה אישית ללא עלות
מלאו את הפרטים ואנו נחזור בהקדם

שתפו לחברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email

מאפינס עשיר בחלבון גרסה חדשה

רכיבים:

  • 2בננה גדולה מעוכה (עד 140 גרם) או
    1 כוס תפוח עץ מרוסק
  • 2 ביצה L
  • 40 גרם קמח מלא/כוסמין
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1כפית קינמון
  • 200 גרם גבינה לבנה 5%
  • 2סקופים אבקת חלבון אינקה פרו

לחלק ל-20 כוסות מאפינס לאפייה בתנור.

הכנה:
1. לחמם תנור ל-180 מעלות
2. לערבב חומרים רטובים ויבשים בשתי קערות נפרדות
3. להעביר את המסה הרטובה לקערה עם המסה היבשה ולערבב היטב
4. לשמן מעט את התבניות עם תרסיס שמן ולחלק את התערובת באופן שווה
5. לחמם במשך 30 דק' עד שהמאפינס יבשים מבפנים

ערכים תזונתיים משוערים ליחידה
ליחידה עם רסק תפוחים-

76 קלוריות
9.3 חלבון
4.2 פחמימה
2.4 שומן

ליחידה עם בננה-
83 קלוריות
5.7 פחמימה
9.3 חלבון
2.4 שומן

לייעוץ והתאמה אישית ללא עלות
מלאו את הפרטים ואנו נחזור בהקדם

אולי יעניין אתכם גם...