מאפינס עשיר בחלבון גרסה חדשה
רכיבים:
- 2בננה גדולה מעוכה (עד 140 גרם) או
1 כוס תפוח עץ מרוסק - 2 ביצה L
- 40 גרם קמח מלא/כוסמין
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1כפית קינמון
- 200 גרם גבינה לבנה 5%
- 2סקופים אבקת חלבון אינקה פרו
לחלק ל-20 כוסות מאפינס לאפייה בתנור.
הכנה:
1. לחמם תנור ל-180 מעלות
2. לערבב חומרים רטובים ויבשים בשתי קערות נפרדות
3. להעביר את המסה הרטובה לקערה עם המסה היבשה ולערבב היטב
4. לשמן מעט את התבניות עם תרסיס שמן ולחלק את התערובת באופן שווה
5. לחמם במשך 30 דק' עד שהמאפינס יבשים מבפנים
ערכים תזונתיים משוערים ליחידה
ליחידה עם רסק תפוחים-
76 קלוריות
9.3 חלבון
4.2 פחמימה
2.4 שומן
ליחידה עם בננה-
83 קלוריות
5.7 פחמימה
9.3 חלבון
2.4 שומן