עוגיות עשירות בחלבון
- 1/3 חמאת בוטנים/שקדים
- 1 ביצה+ 1 חלבון
- 3 כפות אריתריתול
- קורט מלח
- 1 כפית תמצית וניל.
- 1/4 כפית סודה לשתיה
- 1 סקופ אבקת חלבון
- 2 כפות שבבי קוקוס טבעיים
לחמם תנור ל- 170 מעלות
לערבב עם מטרפה חמאה, ביצה, אריתריתול, מלח, תמצית וניל. להוסיף סודה לשתיה ולערבב מעט.
להוסיף אבקת חלבון וקוקוס ולערבב עד לעיסה אחידה.
לסדר על נייר אפייה חצי כפית עיסה.
לאפות בתנור ל-5 דקות ואם יש צורך לאפות דקה נוספת אבל לא יותר מדי כדי שלא ייתייבש.
בתאבון 🙂