עוגת גבינה-ריבת חלב מפוצצת בחלבון
חומרים לעוגה:
לערבב בקערה
- 3 ביצים
- חצי כוס חלב
- 1 גביע יוגורט גו אלפחורס
- חצי כפית תמצית וניל
- קמצוץ מלח
- 200 גרם גבינת סימפוניה 5%
- 100 גרם גבינת טוב טעם (או עוד 100 גר' סימפוניה)
- להוסיף 2 סקופים שייק אינקה PRO
- 3 כפות תחליף סוכר
חומרים לציפוי:
- 200 גרם גבינה לבנה
- 50 גרם ריבת חלב לייט
- 3 כפות אינסטנט פודינג סוויטנגו
הכנת העוגה
בתחתית התנור לשים קערת מים.
לחמם תנור מראש על 160 מעלות.
לערבב היטב את כל החומרים עד שאין גושים.
לסדר תבנית פיירקס בינונית עם נייר אפייה ולשפוך את הבלילה.
להכניס לתנור למשך חצי שעה.
לאחר חצי שעה, להוריד את הטמפרטורה ל-90 מעלות למשך שעה נוספת . ( סך הכל שעה וחצי בתנור).
הכנת הציפוי
לערבב בקערה את חומרי הציפוי
ולשים במקרר בינתיים עד שהעוגה מוכנה ומתקררת לחלוטין.
לאחר שהעוגה מתקררת
למרוח עליה את הקרם ריבת חלב ולפרוס ל-9 יחידות.
ערכים תזונתיים ליחידה:
146 קלוריות
17 גרם חלבון!!
10 גרם פחמימה
5.2 שומן.
פשוט שלמות❤️❤️