בסדר בסדר… מ-3 מרכיבים אם אתם מחשבים גם את הקקאו….
וזה עדיין אחד הדברים הטעימים והמפתיעים שיש.
הקלות הכנה היא לא נורמלית
מה?
- 200 גרם שוקולד מריר 85% (אם לא מספיק מתוק ניתן להוסיף סוכר סוויטנגו או כמו סוכר)
- 1 כוס טחינה גולמית
- *2 כפות קקאו
איך?
ממיסים את השוקולד מריר במיקרו בפולסים. מוסיפים את הטחינה ומערבבים עד איחוד מלא.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפיה ושולחים למקפיא לשעה לפחות.
מוציאים את התבנית ומחלצים את השוקולד.
בתאבון 🙂