מצרכים:
1.5 כוסות קמח שקדים
3 ביצים
רבע כוס מים או חלב צמחי
כפית תמצית וניל
2 כפות סויטנגו או כמו סוכר
שמן קוקוס או חמאה, לטיגון
ההכנה:
לטרוף את הביצים בקערה עד שתופחות קצת, עם מטרפה ידנית או חשמלית.
להוסיף מים (או החלופות האחרות), ותמצית וניל, ולטרוף היטב.
לערבב את קמח השקדים עם הסוכר לתוך החומרים הרטובים.
להוסיף נוזלים לפי הצורך עד להגעה למרקם נכון (בלילה לא סמיכה מדי)
להניח במקרר ל-15-20 דקות (לא הכרחי אבל עוזר לחומרים להתגבש)
לחמם מעט שמן / חמאה ( עם מברשת) במחבת על אש בינונית.
להעביר מעט מהתערובת לתוך המחבת. לאחר כמה זמן ייווצרו בועות קטנות על הצד העליון. כשהן פוקעות, הגיע הזמן להפוך את הפנקייק לצד השני.
להוריד את הפנקייק מהאש לתוך צלחת ולתת לזה להתקרר.