פנקייק סלק לילדים ומבוגרים עשיר בברזל!
- 2 סלקים בינוניים
- חצי כוס חלב צמחי
- 2 כפות מייפל/ סילאן/ סוכר חום
- חצי כפית אבקת אפייה
- 2 ביצים
- 3/4 כוס קמח כוסמין 80%
- חמאה/ שמן קוקוס לשימון המחבת.
הכנה:
אופים את הסלקים בתנור עטופים בנייר כסף עד לריכוך.
מצננים מקלפים .
טוחנים בבלנדר הכל ביחד.
משמנים מעט מחבת וצורבים דקה שתיים מכל צד.
דרך מושלמת לשלב סלק לילדים
בתאבון 🙂
לחתוך תות.. יוגורט..סילאן – מעדן!