פשטידת ירק דלת קלוריות ועשירה בחלבון

לייעוץ והתאמה אישית ללא עלות
מלאו את הפרטים ואנו נחזור בהקדם

שתפו לחברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email

פשטידת ירק דלת קלוריות ועשירה בחלבון  (2-3 מנות)

1. מגרדים קישוא, גזר, בטטה, רבע כרוב ובצל

2. מאדים במחבת עם מעט שמן זית עד לריכוך.

3. לאחר קירור מוסיפים 4 ביצים ו-1/3 כוס שיבולת שועל/ קמח חומוס/ קמח עדשים, מלח ופלפל

  • ניתן להכין כפריטטה על מחבת או לאפות כפשטידה בתנור 180 מעלות עד להשחמה יפה
  • ניתן להשתמש בכל ירק שאוהבים ולשנות
לייעוץ והתאמה אישית ללא עלות
מלאו את הפרטים ואנו נחזור בהקדם

אולי יעניין אתכם גם...